Айде сега тъп си бил. Понякога ентусиазма да си вземеш нещо "ново", което да те радва замъглява реалната представа, а факта, че има хора, които не са коретни винаги рябва да ни напомня да не се доверяваме така лесно. Без да имам факти и доказателства, не казвам нищо срещу продавача, но ако е знаел за проблема не му прави чест, а ако е пич ще ти върне парите и ще си вземе колата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
мислех че в този форум има алфисти а не мошеници !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеЗамръзнал бензин ?! Колега "myato", да не си закачал друга кола?
Виждал ли си каква смрад се вдига от резервоара, когато караш с малко гориво?
Знаеш ли какви горива зареждаш?То на колонката може да пише бензин, ама ....
Първоначално публикувано от milcho1976 Покажи съобщениеБлагодаря за инфото направи ми впечатление че в движение вътре в купето мирише на бензин,и моля те просветли ме къде е това и как да го отстраня ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеКъде видя да пише бензин?
Виждал ли си каква смрад се вдига от резервоара, когато караш с малко гориво?
Знаеш ли какви горива зареждаш?То на колонката може да пише бензин, ама ....
Регулаторът е на края на рейката.За смяна е.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Колега нз дали си спомняш тази тема, но още от обявата си личи на къде отиват нещата...
- http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70230
Казах ти да си приготвиш няколко хилки. Колко наивно да мислиш, че за 2 бона си земаш запазена 166-ца. Не се ядосвай, за тази цена си е чук. За още 3 хилки ще я направиш цвете и дано други изненади да няма.
Др път се замисляй малко. Човека е купил въпросната кола преди 5 месеца и я продава...доста неща водеха към тези мисли.
Успех, поне не си дал 5-6 к лв да те е яд!
п.с. като купуваш кола, една диагностика, преглед ходова част задължителни!Last edited by rusiq86; d.m.y г., 04:12.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеСега вече и аз се убърках! На 166 155кс демек ЦФ2 с инжекцион М1.5.5 регулатора е в резервоара, там където твърдиш че е има просто един вентил за мерене на налягане?!?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Там е вентил колега, и е за измерване на налягането в рейката. Ако тече не е добре, но няма и много общо с проблема на колата. За изпушването при стартиране може да са няколко неща и за състоянието на мотора да се съди само по-това е малко смешно.
На тази кола трябва да и се направи диагностика от специалист който знае какво да гледа, а не от "влачител" на скрап наричащ себе си майстор. Щото да не се окаже на края, че в мотора има живот и след ремонта пак да има нужда от ремонтПриятелите са приятели ама от горчив опит знам, че точно от приятели е да се пазиш най-много!
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТам е вентил колега, и е за измерване на налягането в рейката. Ако тече не е добре, но няма и много общо с проблема на колата. За изпушването при стартиране може да са няколко неща и за състоянието на мотора да се съди само по-това е малко смешно.
На тази кола трябва да и се направи диагностика от специалист който знае какво да гледа, а не от "влачител" на скрап наричащ себе си майстор. Щото да не се окаже на края, че в мотора има живот и след ремонта пак да има нужда от ремонтПриятелите са приятели ама от горчив опит знам, че точно от приятели е да се пазиш най-много!
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСондирай мнение и от друг специалист от вашия регион, да речем Краси Алфата - предполагам, че знаеш как да го намериш.На този човек не му викат Алфата защото е добър майстор на Алфи.
Просто е един от първите в региона който е имал Алфа Ромео. Да си на ясно.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеХайде не го пращай точно тамНа този човек не му викат Алфата защото е добър майстор на Алфи.
Просто е един от първите в региона който е имал Алфа Ромео. Да си на ясно.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТам е вентил колега, и е за измерване на налягането в рейката. Ако тече не е добре, но няма и много общо с проблема на колата. За изпушването при стартиране може да са няколко неща и за състоянието на мотора да се съди само по-това е малко смешно.
Тогава помогнах на колегата, щото упоменатия в предния пост "специалист" искаше да му подмени половината кола.
Първоначално публикувано от badmadafakaДобре де, купуваш за 2 хиляди лева (примерно, не знам какъв е конкретния случай) кола, на която пазарната и цена за "читав" екземпляр запчова от 5-6 хиляди... И псуваш продавача, че бил измамник...
Наистина ли толкова си вярваш, че можеш да "излъжеш" пазара (и за 2К да вземеш нещо дето реално струва 6)..? Въпроса е реторичен.
Ако я е давал за 10К при положение, че вървят по 5 и се окаже, че има проблем, наистина можеш да му теглиш една майна на продавача, ама така съвсем леко не си прав...
Хората които ме познават знаят, че наскоро и аз имах подобно "премеждие" само дето бях от другата страна - продадох кола, за която си мислех аз самия, че е в перфектно състояние и съответно исках цена над "пазарната" за този модел. Когато човека, който я купи с огромното желание и с убедеността, че взима нещо перфектно ми каза, че колата има брутален проблем с двигателя, просто се разбрахме какво аз да платя по ремонта и го направих без грам да се обяснявам (само мислено теглих няколко майни на хората, благодарение на които вярвах, че всичко по колата е 6+). В крайна сметка човека е доволен и не ме е обявил за измамник, въпреки, че в моята ситуация той плати цена над пазарната за колата. И не, не е някой от "Левуново" дето не знае как да ме напсува във форума, а е уважаван наш колега, с който дори станахме приятели покрай случката.
Та всичко това го изписах за да се замисляте евентуално като почнете да псувате и да обиждате някой, който реално ви е виновен единствено с това, че вие самите сте заблудени и си вярвате, че сте по-тарикати от пазара, както вече казах не знам каква е конкретната случка и не е насочено лично към автора на темата.
Просто информирам новия собственик за това, което знам.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment